Skavstalund Parkering

Frågor & svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får:

Vi använder oss av Autopay vilket innebär att ditt reg.nummer läses av vid infart och sedan igen vid utfart.

Inom 48 timmar från utfart så kan du gå in på Autopay.io, skriva in ditt reg.nummer och sedan betala din parkering med kort.
Om du inte betalar inom 48 timmar så kommer en faktura att automatiskt skickas till bilens ägare och då tillkommer en avgift på 25 kr.

Du kan också skapa ett konto på Autopay.io innan du kör ut från parkeringen och då sker transaktionen automatiskt och du kan sedan hitta ditt kvitto när du loggar in.

Vårt mål är att erbjuda våra kunder en förstklassig upplevelse till ett fördelaktigt pris.

Hos oss väljer du parkering med eller utan transfer. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder den i särklass billigaste långtidsparkeringen.

Väljer du att parkera med transfer kör vi dig till och från terminalen, en resa på 3 minuter. Vårt fokus ligger på kunden och vi tar därför gladeligen emot önskemål och åsikter som kan hjälpa oss att göra vår verksamhet ännu bättre.

Du kan parkera hos oss utan bokning men om du vill ha transfer så måste du boka så att vi vet när vi ska köra dig. Om du av någon anledning inte kan boka på hemsidan så går det att maila oss på info@Skavstalund.se eller ringa på 0155-98556. Bokningen är kostnadsfri och det kostar inte heller något att avboka.

Skriv ett ungefärligt hemresedatum och när du sedan har bokat din retur-flight så går du in på Ändra Bokning och skriver in korrekt hemresedatum.

Självklart är alla välkomna till vår parkering oavsett reslängd, vårt prisvärda koncept riktar sig dock framförallt till resenärer som är i behov av att hyra parkering under en längre period.

Om du behöver ändra din bokning går du in på Ändra Bokning. Om du kommer mer än 15 minuter efter bokad tid får du gärna meddela oss för att vi skall kunna vara tillgängliga och köra dig till terminalen. Om flyget är försenat vid hemresan behöver du inte meddela oss, vi bevakar din flight så att vi vet när vi skall hämta dig.

Om du släpper av ditt resesällskap vid terminalen kan du parkera bilen medan de andra checkar in bagaget. Du är då tillbaka vid terminalen inom 15 minuter. Om ni åker direkt till parkeringen är det lämpligt att räkna med 10 minuter innan ni vill vara på terminalen.

Normalt står vår buss och väntar på dig den tid du har bokat hos oss. Vi kör dig sedan direkt till terminalen.

Vår transferbuss hämtar upp dig när ni har landat. Vi följer ditt flyg och hämtar upp dig utanför ankomsthallen. Det spelar med andra ord ingen roll om ditt flyg är försenat, vi håller oss uppdaterade på de aktuella ankomsttiderna.

Vi hämtar dig på Skavstas korttidsparkering mittemot utgången

Du kan åka med bekant, åka taxi eller promenera. Du väljer själv det alternativ som passar dig bäst och ger dig den mest kostnadseffektiva lösningen. Om du ändrar dig och vill ha transfer samma dag som du flyger så är det bara att ringa oss på 0155-98556 så hjälper vi dig

Parkeringen är öppen 05:00 till 24:00 alla dagar men är endast bemannad när vi har bokade transferkörningar. Parkeringens grind är stängd från midnatt till 05 på morgonen och då går det varken att köra in eller ut.

Du kan parkera fordon på upp till 7 meter hos oss. Om du har en släpkärra som är kortare än 7 meter kan du parkera på en egen plats så länge du betalar p-avgift för den. Höga bilar eller bilar med takbox är inga problem så länge de inte är längre än 7 meter.

Nej, vi kan i dagsläget inte erbjuda laddning av elbilar.

Vår ambition är att vi skall vara den säkraste långtidsparkeringen. För att uppnå detta har vår anläggning ett 2 meter högt staket med taggtråd och larmcensorer. Hela parkering är väl upplyst och kameraövervakad dygnet runt med avancerade kameror direktkopplade till larmcentral. Om något onormalt skulle inträffa har vi väktare som snabbt kan vara på plats. Vi har även personal som bor i närheten av parkeringen. På natten är den motordrivna grinden stängd och hela området larmat.