Skavstalund Parkering

Reviews


Warning: A non-numeric value encountered in /home/skavstal/public_html/wp-content/plugins/lunda_bookings/modules/reviews/reviews.php on line 168

Here we have collected all the reviews from our visitors

4.9 av 5 (totalt 946 betyg)

Ryszard Nastawski
28 September, 2021

Jag rekommenderar bra service.

Maria H
28 September, 2021

Bra service och ok pris.

Krzysztof
27 September, 2021

Mycket bra service.

Kalle
27 September, 2021

Smidigt och trevligt

My parking 👍
26 September, 2021

Less and more... I like it👍😄

Witold Hajczewski
26 September, 2021

Super service

Seila Hotilovac
26 September, 2021

Allt perfekt bara försätta vara så!!Mvh Seila H.

Ali tali
25 September, 2021

Flexibel, billig

Eva Liljeroth
25 September, 2021

Snabb o fin service. Trevligt bemötande.

Swietlana
25 September, 2021

Jag är nöjd!

Tahereh Samii
24 September, 2021

Bra service och smidig . Trevlig och hjälpsam förare .

Laszlo-Pal David
23 September, 2021

Enkelt,bekvämt och smidigt!

Per Liljedahl
22 September, 2021

Alltid trevligt bemötande. Lätt att boka om eller boka av. Bra koll på bilen under Uppställningstiden.

Gunnar Dryselius
20 September, 2021

Tack för snabb service att köra oss+++ Ni hittade och tog hand om frugans solglasögon till vi kom hem TACK

Ulla-Britt Ehnström
20 September, 2021

Alltid pålitliga och på plats när man landar. Hög servicenivå i övrigt också.

Barbro Schullström
17 September, 2021

Mycket god service. Vänligt bemötande.

Cazim Ramadani
17 September, 2021

parkeringen plast bra jag tycker om bra alltid bra parkeringsplats för personal hämta på plats

Mgnus Vadér
17 September, 2021

Allt funkade perfekt, mkt trevlig personal.

Lill Walkendorff Coleman
15 September, 2021

Supersmidigt och superservice! Lite svårt att hitta till parkeringen men ringde och fick veta hur vi skulle köra och sedan var det inga problem!

Tomas
14 September, 2021

Allt är bra

Brittmarie Andersson
13 September, 2021

Bästa parkeringen Bösta servicen och det känns tryggt att ha bilen hos er .12 poöng av 10

Artur
12 September, 2021

Very good service.

Margareta Nilander
12 September, 2021

Fungerar så bra. Jättetrevlig personal som kör till och hämtar vid flygplatsen. Man behöver inte gå och dra väskorna så långt,

Florian Preka
12 September, 2021

Jätte trevlig personal ❤️❤️❤️

Maria Lang
9 September, 2021

Mycket personligt och trevligt bemötande.

Grazyna Zalisz
7 September, 2021

Alltid jätte nöjd när jag parkerar min bil. Trevlig och hjälpsam service.

Stamenk
5 September, 2021

Stamenko Todosijevic

Istvan nemeth
3 September, 2021

👍

Sedina
2 September, 2021

Allt fungerade perfekt bra servis kan hjärtlig rekommendera

Rolf Odén
1 September, 2021

bra pris för parkeringen fin service transfer tur och retur parkeringen-flygplats vi var något sena ut vid hemkomst och men dom kontaktade oss för att kolla om allt var i ordning ++

Ana Dafina
1 September, 2021

I like very much skavsta parkering! Keep going like this!